مصرف نمک در نان مجاز است، اما میزان آن باید در چارچوب استانداردهای تعیینشده باشد
ارتباط میزان نمک در نان و بیماریهای غیرواگیر
مصرف نمک در نان مجاز است، اما میزان آن باید در چارچوب استانداردهای تعیینشده باشد؛ استانداردهایی که بهطور مستمر توسط وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد پایش میشوند.
بازنگری استاندارد نمک نان در ایران از سال ۱۳۹۳ با هدف کاهش مصرف نمک و ارتقای سلامت عمومی آغاز شد. این اقدام مشترک وزارت بهداشت و سازمان استاندارد، در نهایت به کاهش مقدار مجاز نمک از ۲/۳ درصد به ۱/۸ درصد و سپس به ۱ درصد در نان سنگک و ۱/۵ درصد در نانهای بربری، تافتون و لواش انجامید.
با توجه به اینکه نان، قوت غالب بخش بزرگی از مردم است، کاهش نمک در نان میتواند نقش مهمی در کنترل و کاهش بروز بیماریهای غیرواگیر مانند فشار خون بالا و بیماریهای قلبی ایفا کند.

نظر دهید